این پمپ ها از قرار گرفتن چندین پمپ به صورت سری و پشت سر هم ساخته می شوند. همان طور که پیش از این گفته شد، در صورت بستن پمپ های فشار قوی طبقاتی به صورت سری(خروجی پمپ اول، ورودی پمپ دوم باشد) می توان فشار پمپها را با دبی یکسان بالا برد. اگر دبی پمپی را Q و فشار آن را H در نظر بگیریم، فشار پمپ طبقاتی، برابر خواهد بود با:: n ) nxH تعداد طبقات یا پمپ های بسته شده می باشد).
می توان از پمپ های فشار قوی برای تأمین آب برای فرآیندهای صنعتی ، زمین های کشاورزی و آبیاری باغ استفاده کرد ، همچنین به دلیل توانایی این پمپ ها در پمپاژ مایعات تا ۱۴۰ درجه سانتیگراد ، برای پمپاژ آب گرم برای تأسیسات صنعتی. استفاده شده.
انواع پمپ های فشار قوی طبقاتی
پمپ های طبقاتی به دو دسته عمودی و افقی به شرح زیر طبقه بندی می شود:
پمپ فشارقوی طبقاتی عمودی
عمومی ترین پمپ های طبقاتی عمودی پمپ های شناور چاه های عمیق و نیمه عمیق، و پس از آن، پمپ های عمودی تزریق آب به دیگ های بخار می باشد.
پمپ طبقاتی افقی
پمپ های طبقاتی افقی ، بیشتر در سیستم های انتقال پر فشار آب در مسیرهای طولانی، پمپاژ مواد نفتی با فشار زیاد، سیستم های بویلر فید واتر، سیستم های تصفیه آب( اسمز معکوس) و در برخی موارد، جابه جایی و انتقال گازهای مایع و مایعات دو فاز (پمپهای ساید کانال) به کار برده می شوند.
در برخی موارد که پمپ های طبقاتی دارای فشار زیاد و تعداد طبقات بالا هستند، به دلیل پدید آمدن نیروی محوری زیاد، باید از سیستم های توازن بالانس درام و دیسک درام استفاده نمود.
شرکت پارسین با استفاده از تجربه بیش از نیم قرن در زمینه پمپ سازی توانسته است با تولید انواع این پمپ های فشار قوی، از جمله دوجهته فشار قوی و WKL طبقاتی، پاسخ نیازهای مصرف کنندگان را در این زمینه با برآورده کند. شایان به ذکر است که مهندسین شرکت پارسین در خلال زمان به حک و اصلاح این محصولات پرداخته تا به بالا بردن راندمان و عمر مفید آنها کمک کرده باشد، و همچنین در کاهش مصرف انرژی سهمی داشته باشد.